Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: Якщо Янукович не піде назустріч, ми підемо у наступ

Сьогодні ми будемо захищати Майдан і робити все, щоби не допустити його зачистки. А якщо Президент нас не почує, то завтра ми підемо у наступ. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко, виступаючи зі сцени Майдану. Повідомила прес-служба "УДАРу".

“Сьогодні збираються зачистити Майдан. Ми повинні зробити все, щоби зачистки не було. А завтра, якщо президент не піде назустріч, нас буде ще більше, і ми підемо в наступ. Іншого виходу немає”, - сказав Віталій Кличко.

Він звернувся до Президента Януковича. “Знаю, що в цю секунду він дивиться трансляцію. У вас є можливість вирішити це питання. Дострокові вибори змінять цю ситуацію без крові. І ми будемо робити все, щоби добитися цього. Почуйте людей!”, – наголосив лідер “УДАРу”.

Віталій Кличко розповів, що сьогоднішні переговори з Януковчием показали, що наразі Президент не має бажання врегулювати ситуацію. “На питання: чи розглядає він можливість проведення дострокових виборів, де можна поміняти владу, ми не отримали відповіді. Чи можлива відставка кабміну? Сказав, можливо, але це треба погодити на черговій сесії ВР і Партія регіонів повинна буде затвердити”, - розповів політик.

Кличко також наголосив, що зробить все, що від нього залежить, щоби не допустити подальшого кровопролиття і загибелі мирних активістів.

“Я з кожним з вас тут на площі. Треба буде стояти – буду стояти. Якщо треба буде йти битися – буду битися. Мені багато кажуть: Віталій, ми на вас сподіваємось. І я зроблю все, що від мене залежить, щоби не допустити подальшого кровопролиття і знайти шлях вирішення цієї ситуації. Я буду відстоювати інтереси людей і країни, бо хочу жити в сучасній європейській країні, як і багато хто з вас. Вже завтра нас буде набагато більше, і ми переможемо!”, – підкреслив лідер “УДАРу”.

Він також закликав силовиків переходити на бік народу і не застосовувати зброю проти мирних людей. “Ви повинні захищати свій народ і людей, а не використовувати зброю проти свого народу. Я гарантую кожному, хто перейде на сторону людей, захист!”, – звернувся Кличко до міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ