Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ключковський не знає чим керувався соціаліст Рудьковський, реєструюючи законопроект що торкається імпічменту Президента України

Головний законотворець фракції «Наша Україна» Юрій Ключковський ще не ознайомився із законопроектом 1244 від 03.08.2006 про внесення змін до Закону України "Про Конституційний Суд України" (щодо правового регулювання діяльності КС)”, в котрому йдеться також про процедуру імпічменту Президента України. Однак Юрій Ключковський переконоий, що процедура імпічменту не врегульована, а чому саме соціаліст Рудьковський взявся її регулювати депутату від „Нашої України” не відомо.  
 «Процедура імпічменту Пезидента не врегульована, не знаю чим керувався Микола Рудьковський реєструючи такий законороект. Питайте його» — зазазначив «Гал-info” Юрій Ключковський.   
 Як інформує «Українська правда», народний депутат України (фракція СПУ) Микола Рудьковський, призначений міністром транспорту і зв'язку, пропонує парламенту встановити термін 2 місяці з дня одержання Конституційним Судом представлення або звернення для того, щоб прийняти згідно нього процесуальне рішення щодо відкриття чи відмовлення у відкритті конституційного проведення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ