Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Клюєв назвав конструктивними консультації щодо розв'язання політичної кризи

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, керівник робочої групи з урегулювання політичної кризи Андрій Клюєв називає конструктивними політичні консультації з представниками опозиції. Про це повідомила прес-служба Президента України.

«Я вважаю, що в нас були досить серйозні, конструктивні консультації», - сказав він на брифінгу в Адміністрації Президента.

А.Клюєв закликав лідерів опозиційних сил відмежуватися від тих масових заворушень, які зараз відбуваються на вулицях Києва.

«Я просив би лідерів опозиційних сил, щоб вони звернулися до своїх представників із політичних партій, щоб вони припинили ескалацію насильства», - наголосив Секретар РНБО.

«Ми звертаємося до всіх політичних сил, до всіх громадських організацій дати команду своїм представникам, щоб вони припинили ці заворушення. Щоб був спокій, не було ніякої агресії», - зазначив А.Клюєв.

За його словами, тоді буде набагато простіше вести переговорний процес і вивести нашу країну із політичної кризи.

Коментуючи наміри лідера партії «УДАР» Віталія Кличка вийти з переговорного процесу, А.Клюєв зазначив, що вважає такий крок «нерозумним».

«Я вважаю, що ті політики, які думають про майбутнє України, не повинні так чинити, вони зобов'язані вести діалог, домовлятися, тоді буде позитивний результат», - сказав А.Клюєв.

Він закликав В.Кличка та його політичну силу повернутися до консультацій для того, щоб у переговорному процесі були представлені всі парламентські опозиційні політичні сили.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ