Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Кміть і Сеник очолили львівський Регіональний комітет з економічних реформ

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть підписав розпорядження про створення Регіонального комітету з економічних реформ у Львівській області, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Комітет утворено на виконання Указу Президента України від 17 березня 2010 року №355/2010 «Питання Комітету з економічних реформ».

 

Регіональний комітет з економічних реформ у Львівській області є консультативно–дорадчим органом при Львівській обласній державній адміністрації. Він утворений з метою планування пріоритетів реформування економіки, спрямованих на забезпечення сталого соціально–економічного і культурного розвитку Львівської області щодо вироблення і втілення програми системних економічних реформ.

 

Регіональний комітет підзвітний Національному Комітетові з економічних реформ.

 

Регіональний комітет утворюється у складі співголів Регіонального комітету, відповідального секретаря та членів Регіонального комітету, керівників, співкерівників, членів та секретарів робочих груп згідно з відповідним розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

 

Співголовами Регіонального комітету є голова Львівської обласної державної адміністрації та голова Львівської обласної ради.

 

Керівниками та співкерівниками робочих груп Регіонального комітету є заступники голови Львівської обласної державної адміністрації.

 

До складу Регіонального комітету входять керівники відповідних обласних управлінь органів виконавчої влади, представник Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області, а також депутати обласної ради (за згодою).

 

Засідання Регіонального комітету є гласним.

 

Гласність засідань Регіонального комітету забезпечується шляхом розміщення інформації про діяльність Регіонального комітету на офіційному веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ