Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Книга «Зіркові історії успіху» надихатиме дітей

Книга «Зіркові історії успіху» - спільний проект «Видавництва Старого Лева» і «Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання», презентація якої запланована на 30 листопада. Про це повідомили у «Видавництві Старого Лева».

У книзі зібрані історії 13 найвідоміших спортсменів України з різних видів спорту: Сергія Бубки, Дениса Силантьєва, Ганни Безсонової, Наталі Добринської, Ірини Мерлені, Василя Вірастюка, Яни Клочкової, Вадима Гутцайта, Василя Ломаченко, Олександра Волкова, Ганни Сорокіної, Олени Костевич, Андрія Гусіна.

Книга розрахована на дітей у віці від 8 до 12 років, однак, не дивлячись на це, почитати історії олімпійських чемпіонів буде цікаво й їхнім батькам. Кожна з розповідей у книзі ведеться від першої особи, у приватній довірливій формі спортсмени розповідають про найцікавіші історії з їхнього дитинства чи ключові моменти життя і спортивної кар’єри, а також дають дітям важливі настанови. Книга яскрава, кольорова, з багатьма фотографіями з приватних архівів спортсменів та кумедними шаржами на спортсменів.

Мета проекту – надихнути дітей та їх батьків на здоровий спосіб життя й заняття спортом. Літературне опрацювання розповідей зробила відома українська поетеса і дитяча письменниця Мар’яна Савка, а ілюстрації виконав один з найкращих коміксистів України Ігор Баранько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ