Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Книгу „Діти емігрантів про себе” презентуватиме завтра у Львові посол Норвегії в Україні Олав Берстад

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ „Львівська політехніка” (МІОК) за сприяння Посольства Королівства Норвегії в Україні презентує другу книгу „Діти емігрантів про себе: Сповіді. Думки. Судження. Біль…” - повідомляє Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ „Львівська політехніка”
У презентації візьмуть участь посол Королівства Норвегія в Україні Олав Берстад, голова громадської організації „Україна – світ”, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Іван Драч, голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Ігор Калинець та представники владних структур, консульств, громадських організацій.
„Нам дуже важливою є підтримка з боку посольства Норвегії в Україні та особисто посла Олава Берстада, який глибоко розуміє проблеми сучасної еміграції і переконаний, що наш спільний обов’язок – сприяти тому, аби голос дитини емігранта був почутий суспільством. Ми сподіваємося, що спільна реалізація видання «Діти емігрантів про себе» – це ще один крок для розвитку співпраці між Королівством Норвегії та Україною” - зазначила директор МІОК Ірина Ключковська.
Книга містить 130 творів учасників Міжнародного конкурсу української творчої молоді «Діти емігрантів про себе», проведеного у 2008 році. Це щира сповідь дітей про своє самотнє дорослішання, потребу материнської ласки та батьківської мужності у щоденному житті, яку вони талановито й відверто виклали за допомогою різних жанрів: новели, казки, вірша, п’єси, інтерв’ю, коломийки, малюнка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ