Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція може не визнати Володимира Огризка – Василь Куйбіда

Антикризова коаліція може не підтримати Володимира Огризка на посаду голови Міністерства закордонних справ України. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат від фракції «Наша Україна», екс-мер Львова Василь Куйбіда.
 
«Президент подав до парламенту кандидатуру на посаду міністра закордонних справ Володимира Огризка. Але в мене є сумніви щодо того, що більшість затвердить цю кандидатуру. Володимир Огризко – кадровий дипломат, відомий в Україні тим, що готував саміт Президентів європейських держав у Львові. Також добре він себе зарекомендував на посаді начальника управління міжнародних відносин адміністрації Президента, потім на посаді заступника міністра закордонних справ. Він професіонал, який чітко виконує букву Закону, але він не лояльний антикризовій коаліції, тому навряд чи коаліція підтримає його кандидатуру», – сказав Куйбіда.
Щодо інших кандидатів, зокрема кандидатур на посаду міністра закордонних справ Олександра Чалого та Костянтина Грищенка, то Куйбіда зазначив, що про них зараз не думають, оскільки основним завданням «Наша Україна» та Президент вважають забезпечення голосування за кандидатуру Огризка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ