Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція під Януковича буде створена у чинному парламенті, – нардеп Плотніков

Скоріше за все, коаліція буде створена у чинному парламенті. Про це сьогодні, 1 лютого, під час відеоконференції: «Погляд у завтра. Перші кроки новообраного Президента, спрямовані на подолання політичної та економічної кризи в Україні» заявив народний депутат України від Партії регіонів, економіст Олексій Плотніков.

 

За його словами, після створення коаліції за місяць повинна вгамуватися криза в Україні. Тої політичної боротьби, яка є нині, за Президента Януковича не буде, бо регіонали націлюються на командну роботу.

 

Як зазначив Олексій Плотніков, головне завдання, яке стоятиме перед новим Президентом, буде відновлення економічного зростання, а на його основі підняття соціальних стандартів. Для відновлення економічного зростання треба стимулювати розвиток базових галузей – металургії, хімії. Крім того, Олексій Плотніков запевнив, що Віктор Янукович на посаді президента знизить процентні ставки з ПДВ та податку на прибуток до відповідно, 17% та 16%. До кінця 2010 року Україна повинна досягти економічного зростання.

 

Як зазначив Олексій Плотніков, Президент Янукович буде проводити політику євроінтеграції, однак із збереженням позаблокового статусу України. Цей статус, на думку Плотнікова, є ефективнішим. Не актуальним для Президента Януковича будуть й зміни до Конституції, оскільки головним для нього залишатиметься економіка

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ