Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліція у ЛОР не має аналогій із коаліцією в Києві, оскільки в обласної ради ще немає виконавчої гілки, посади у якій можна було б ділити — Микола Горинь

Триває переговорний процес щодо створення коаліції у Львівській обласній раді, однак поки що діалог між фракційного об’єднанням „Наша Україна” з фракцією БЮТ призупинився з очікуванням результату фракційного засідання БЮТ, що має відбутися в кінці цього тижня.
На думку заступника голови облради Миколи Гориня („Наша Україна”), коаліція у ЛОР не може мати принципових перепон, оскільки немає посад, які б стали каменем спотикання у створенні помаранчевої більшості в облраді.
„Коаліція у ЛОР не має аналогій із коаліцією Києві, оскільки в обласної ради ще немає виконавчої гілки, посади у якій можна  було б ділити” — сказав у коментарі „Гал-info” Микола Горинь”.
 Нагадаємо, що заступник голови облради Іван Денькович (БЮТ) повідомляв, що на фракційному засіданні в п’ятницю 30 червня БЮТ в облраді визначиться чи ініціювати позачергове сесійне засідання ЛОР з приводу діяльності голови ОДА Петра Олійника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ