Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коаліцію "тушок" можуть узаконити вже сьогодні

Сьогодні, у вівторок 9 березня, парламент може розглянути у другому читанні зміни до регламенту, якими окремим депутатам надається право входити до складу коаліції.

 

Про це під час погоджувальної ради у вівторок заявив голова регламентного комітету регіонал Олександр Єфремов, повідомляє УНІАН.

 

Він зауважив, що у вівторок відбулося засідання регламентного комітету, і на 12.00 будуть готові порівняльні таблиці до даного законопроекту.

 

"Якщо буде прийняте рішення погоджувальною радою, то комітет буде готовий представити цей законопроект для розгляду вже сьогодні", - сказав Єфремов.

 

Він наголосив, що треба якнайшвидше сформувати коаліцію та новий склад уряду.

 

У свою чергу лідер фракції Блоку Литвина Ігор Шаров зазначив, що якщо законопроект підготовлений у законний спосіб, то його фракція не матиме заперечень щодо розгляду цього документу.

 

Про необхідність розгляду змін до Регламенту та якнайшвидше формування коаліції заявив також лідер фракції КПУ Петро Симоненко.

 

Як відомо, 4 березня парламент ухвалив у першому читанні законопроект про внесення змін до регламенту Верховної Ради, які дозволяють формувати парламентську коаліцію з окремих депутатів, - Українська правда.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ