Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

КОД Львівщини виробляє спільне бачення і стратегію повалення диктатури

22 січня, день Соборності України Львів відзначить хвилею єдності.Цього дня львів’яни традиційно стануть пліч-о-пліч у живий ланцюг. Організовує святкові заходи Комітет опору диктатурі та громадські організації Львівщини. Про це повідомила прес-служба КОДу.

За словами координатора КОДу Львівщини Андрія Мисика, в акції візьмуть участь усі націонал-демократичні сили, які входять до комітету.

«Заплановано, що 22 січня о першій годині дня активісти всіх політичних та громадських організацій, які об’єднані КОДом, а також львів’яни-патріоти утворять живий ланцюг від пам’ятника Бандері до пам’ятника Шевченкові. Годиною пізніше, о 14:00 тут відбудеться урочистий молебень», - повідомив Андрій Мисик.

Він також зазначив, що дана акція стане відлунням заходів, запланованих на 22 січня в столиці на Софіївській площі: у день Соборності політсили, які входять до КОДу поголосять меморандум єднання.

«Хвиля єдності, які ми створимо у Львові ще раз продемонструє – політичні сили та громадські організації, які є учасниками КОДу, є однодумцями. Ми єдині в нашому баченні розвитку держави, єдині у своїй зневазі до діючого владного режиму. Ми разом не тільки в День соборності – КОД Львівщини збирається щотижня та виробляє спільне бачення як подальших політичних кроків, так і стратегію повалення диктатури Януковича», - наголосив Андрій Мисик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ