Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колегія суддів Судової палати ухвалила залишили без задоволення апеляційну заяву редакції „Поступу”

Сьогодні, 22 березня 2006 року, Колегія суддів апеляційного суду Львівської області розглядала у відкритому судовому засіданні в м. Львові адміністративну справу за апеляційною скаргою Дочірнього підприємства „Редакції газети „Поступ” на постанову Франківського районного суду м. Львова від 16 березня 2006 року, якою визнано незаконною бездіяльність редакції газети „Поступ” та зобов’язано її надрукувати текст відповіді кандидата на посаду міського голови Василя Куйбіди. Про це повідомили у прес-службі Василя Куйбіди.
Представник газети „Поступ” Любомир Зубач в процесі судового засідання заявив безпідставні клопотання про відвід двох суддів складу Колегії суду. Клопотання Любомира Зубача Колегією суддів було визнано безпідставним і таким, що не підлягає до задоволення.
Колегія суддів Судової палати ухвалила: апеляційну скаргу Дочірнього підприємства „Редакції газети „Поступ”, залишити без задоволення, а постанову Франківського райсуду м. Львова від 16 березня 2006 року залишити по суті без змін – тобто визнано порушеним з вини газети „Поступ” законне право на Відповідь Кандидата на посаду міського голови В.С.Куйбіди, визнано протизаконною бездіяльність ДП „Редколегія газети „Поступ” та зобов’язано газету „Поступ” опублікувати в найближчому випуску номері газети „Поступ” та в інтернеті за адресою http://postup.brama.com  „Відповідь” Кандидата на посаду міського голови м.Львова В.С.Куйбіди в порядку та в строки, визначеному п.9 та п.10 ст.56 Закону України „Про вибори  депутатів Верховної ради  АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”.
Нагадаємо, 16 березня 2006 року Франківським районним судом м. Львова було задоволено позов кандидата на посаду міського голови м. Львова Василя Куйбіди до редакції газети «Поступ» про визнання незаконною бездіяльності газети «Поступ» щодо зволіканні у публікації «Відповіді» кандидата та про зобов’язання «Поступу» опублікувати відповідь В.С. Куйбіди. Суд задоволив позов Василя Куйбіди та прийняв відповідну постанову, якою визнав незаконним бездіяльність «Поступу» та зобов’язав «Поступ» опублікувати відповідь Василя Куйбіди в найближчому випуску газети. На  цю постанову  «Поступ» подав апеляційну скаргу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ