Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Колектив агрофірми «Провесінь» погрожує вдатися до безстрокового голодування

Колектив агрофірми «Провесінь» готовий вдатися до безстрокового голодування, якщо правоохоронні органи Львівщини не втрутяться у ситуацію з намаганнями відсторонити голову правління агрофірми Івана Півня від виконання обов’язків. Про це у відкритому зверненні повідомили акціонери агрофірми «Провесінь» та трудовий колектив.
Як стверджується у зверненні, представники зацікавленої у поглинанні агрофірми «Провесінь» сторони, Сидір та Герасим Кізіни оприлюднили пресі недостовірну інформацію про те, що на останніх, буцімто проведених зборах акціонерів «Провесні» було ухвалено рішення про зміну голови правління Івана Півня.
Як стверджує правління агрофірми, в 2007 році жодних зборів акціонерів не проводилось і подібні заяви спрямовані лише на те, аби психологічно вплинути на керівника агрофірми.
Правління звертається до правоохоронних органів, голови Львівської обласної міліції, голови СБУ, перевірити оголошену та прес-конференції інформацію Сидором та Герасимом Кізінами. У разі якщо реакції зі сторони правоохоронців не буде, колектив агрофірми обіцяє розпочати безстрокове голодування і вдатися до акцій громадської непокори – 10 січня, в четвер, о 14.00 колектив агрофірми та акціонери планують перекрити вулиці Личаківську, на повороті на Тракт Глинянський, та пройтися пішим пікетом до Львівської міської ради в протест проти дій рейдерів зі захоплення підприємства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ