Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колектив ДП «Аеропорт «Львів» вимагає оприлюднити список кандидатів на посаду директора

Учора, 19 січня, збіг термін подання заявок від претендентів на посаду Генерального директора аеропорту «Львів». Втім, досі не оприлюднені ні прізвища кандидатів, ні склад конкурсної комісії. Про це йдеться в заяві трудового колективу ДП «Міжнародний Аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького», розповсюдженій у ЗМІ за підписом голови профспілкового комітету О. Яртим.

«31 грудня 2014 року Міністерством інфраструктури було оголошено конкурс на посаду. На початку, як зазначалося на офіційних порталах, подача заявок від претендентів тривала до 12 січня 2015 року, пізніше термін продовжили до 19 січня. Станом на 19 січня на жодних офіційних ресурсах не викладено списку кандидатів,  а також не відкрито  складу конкурсної комісії», - сказано в заяві.

Трудовий колектив у своїй заяві вимагає від прем’єр-міністра Яценюка та міністра інфраструктури Пивоварського проведення прозорого конкурсу, оприлюднення списку кандидатів та склад конкурсної комісії, представлення програм кандидатів та призначення керівника підприємства до лютого цього року.

«Нас, працівників аеропорту, насторожує той факт, що конкурс лише на словах задекларовано як відкритий. Насправді ж бачимо, що процес відбору керівника нашого підприємства нічим не відрізняється від методів відбору за часів влади Януковича. Наголошуємо, що саме представники «сім'ї» донедавна очолювали ДП. На різних рівнях управління аеропорту досі представлені люди, пов'язані із попередньою владою, про що ми неодноразово відкрито заявляли та проти чого боремось більше року.

Новий керівник аеропорту, на наше глибоке переконання, має бути людиною поза будь-яких «схем», партійних квот, лобізму зі сторони владних структур, не мати стосунку до колишньої злочинної влади та ґрунтовно володіти темою розвитку нашого підприємства, працювати лише в інтересах підвищення результатів  роботи, європейської інтеграції, обороноздатності та, в першу чергу, в інтересах української держави та її громадян», - йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ