Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колектив рекламно-інформаційної газети „Піраміда” (Стрий) скаржиться на повну відсутність свободи слова та тотальну цензуру ЗМІ з боку місцевої влади

На повну відсутність свободи слова та тотальну цензуру ЗМІ з боку місцевої влади скаржиться колектив стрийської рекламно-інформаційної газети „Піраміда”. Як повідомив під час прес-конференції засновник ПП „Медіа-Холдинг”, видавець газети Андрій Урум’ян, газету „Піраміда” збираються закрити тільки за те, що вона написала про те, що віповідно до постанови КМУ N620 передбачено, що теплопостачальні установи зобов’язані укладати угоди з споживачами тепла та нести відповідальність за якість послуг. Така публікація в газеті, за словами Андрія Урум’яна, не сподобалась керівництву КП „Стрийтеплоенерго”, яка стверджує, що „редакція газети „Піраміда” зробила  неправильний висновок з постанови КМУ, що за неякісні послуги відповідальність несуть не ЖЕКи, а КП „Стрийтеплоенерго”.
За словами Андрія Урум’яна, КП „Стрийтеплоенерго” вимагає від рекламно-інформаційної газети „Піраміда” відшкодування збитків на суму 10 000 гривень.  Втім, як скаржиться редакційний колектив „Піраміди”, найбільшої шкоди газеті  завдав не позов тепловиків, а позов місцевої організації Партії Регіонів, яка взагалі вимагає припинити її випуск. За словами Андрія Урум’яна, стрийським регіоналам не сподобалось, що газета „Піраміда” що другим номером у списку Партії Регіонів до Стрийської міської ради є людина, яка відбувала покарання за вчинення зумисного злочину. Також Львівській організації Партії регіонів не сподобалась публікація про благодійну акцію Партії Регіонів. За словами Андрія Урум’яна, місцева організація Партії Регіонів обіцяла стриянам безкоштовну ковзанку, але окрім того, що брала гроші з людей за прокат ковзанів, та ще й заливаючи ковзанку, заморозила теплопостачання Стрия. Як зазначив Андрій Урум’ян, ані „Стрийтеплоенерго”, ані організація Партії Регіонів не вимагають спростування, отож він це трактує як прямий тиск на газету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ