Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колективу Західної регіональної митниці представлено нового керівника

Західну регіональну митницю очолив Олександр Моргун. Про це «Гал-іnfo» повідомили в прес-службі Західної регіональної митниці. «Олександра Моргуна призначили начальником Західної регіональної митниці відповідно до наказу голови Державної митної служби. Сьогодні відбулося представлення його трудовому колективу, в котрому взяв участь перший заступник голови Державної митної служби України Руслан Черкаський», - сказали в прес-службі.

Олександр Моргун – колишній керівник департаменту апарату Ради національної безпеки і оборони України. Народився у Макіївці Донецької області. Закінчив Донецьке вище військово-політичне училище та Донецький державний університет, факультет правознавства. Кандидат технічних наук, заслужений працівник промисловості України (2004 р.). З 1989-го до 1991 року – співробітник органів внутрішніх справ. З 2003-го до 2004 року – радник Голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики. З 2004 року до 2005-го – заступник голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики. У 2005 році – радник першого віце-прем`єр-міністра України Кабінету Міністрів України.
Восени цього року Олександр Моргун як керівник департаменту РНБОУ очолював команду київських ревізорів (у складі 23 осіб), які перевіряли, як на митницях Львівської області ведеться боротьба з корупцією та контрабандою.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ