Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колесніченко – тромб в проросійському русі, - Вітренко

Партії регіонів потрібні проросійські організації, які лише мають такі назви, а насправді є тромбами проросійського руху. Про це в інтерв'ю «Главкому» заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, коментуючи фінансування Росією проросійських організацій в Україні.

«Партії влади потрібні Колесніченко, Цеков, Аксьонов, які начебто під якимись проросійськими назвами, але при цьому вірнопіддані Партії регіонів. Що б не очолював Колесніченко - скрізь глухий кут, тромб. І Партії регіонів страшно вигідно, коли начебто воно і є, але не працює», - зазначила Вітренко.

На думку політика, таким чином регіонали намагаються позбавити Крим автономії, «щоб це була звичайна область, де можна було б так само ламати керівництво через коліно, щоб воно виконувало команди центру», тому вони її всіляко витравлюють.

 «Але зараз з'явився КРОРС (Координаційна рада організацій російських співвітчизників), альтернативний тому, який очолює Колесніченко. І через Колесніченко, напевно, потік грошей буде зменшуватися, тому що всім зрозуміло, що там йде звичайний «розпил». Сподіваюся, що коли в Росії зміниться Президент, зміниться і робота МЗС, і дико неефективна поки робота російського посольства і консульства. Після виборів це об'єктивно має статися, тому що і Колесніченко, і Цеков - це тромби в проросійському русі», - заявила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ