Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колесніченко програв суд у Львові

Львівський апеляційний суд скасував рішення першої судової інстанції на користь нардепа-«регіонала» Вадима Колесніченка в судовому розгляді «Колесніченко vs Винничук» і прийняв сторону відповідача. Про це повідомив письменник Юрій Винничук на своїй сторінці в Фейсбук.


«А що я вам сьогодні скажу, браття мої і сестри? А те скажу, що не всі судді бурбели. Тільки не бийте мене по голові. Зачекайте. Бо нині сталося неймовірне. Апеляційний суд Львівської області - тут починають грати литаври і гупати бубни - ВІДМІНИВ - вступають сурми - рішення першої судової інстанції - приєднуються кобзи і бандури - на користь Вадіка Калєснічєнка!!! Себто Вадік передчасно тішився, що виграв суд у «пісатєля Віннічюка». Чи то революція вплинула, чи якась планета, але ригоанал програв. Хоча він у нас, яко непорочно зачатий, мабуть, подаватиме касацію.

А тепер, браття мої і сестри, грають арфи і віолончелі. Я виходжу у білому костюмі, в білих рукавичках і кланяюся. Бурхливі оплески. які переходять в овації. За кулісами чути чиєсь хлипання і лайливі слова недержавною мовою. Куртина опускається», - написав Винничук в ФБ.

Нагадаємо, що від Винничука Колесніченко вимагав спростування нібито неправдивої інформації про нього, яку письменник публікував у своїх текстах. Зокрема, Винничук назвав Колесніченка «криницею маразму»: «Поряд з Бузиною, Болдиревим і Табачником - це чотири кити, на яких тримається вся дурість регіоналів».

22 жовтня 2013 Личаківський районний суд Львова задовольнив позов нардепа.

Обком

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ