Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колодій: 30 червня для нас – це День пам’яті про покоління українців, що творили націю

Голова Львівської облради Петро Колодій привітав краян з нагоди 72-річчя від дня проголошення у Львові Акта відновлення української державності. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

«Шановні краяни! Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди 72-річчя від дня проголошення у Львові Акта відновлення української державності.

30 червня 1941 року для кожного із нас – це День пам’яті про покоління українців, які творили нашу націю та самозречено боролися за державність у роки Другої світової війни. Сьогодні ми вшановуємо їх – ми пам’ятаємо про них.

Нехай їхні палкі та щирі прагнення побудови демократичної та міцної Української Держави, що ґрунтувалися на усвідомленні власної відповідальності за долю народу, завжди будуть для нас яскравим прикладом для наслідування.

Усім нам бажаю бути гідними відновленої в 1991 році української державності, не втрачати віри в завтрашній день. Зичу також доброго здоров’я, великого людського щастя, невичерпної енергії та успіхів у розбудові громадянського суспільства в незалежній і суверенній Україні», – зазначено у привітанні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ