Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Колодій знову звернувся до перевізників Львівщини: Не бійтеся тиску. Київ чекає на нас!

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій знову звертається до перевізників Львівщини із закликом не нехтувати бажанням львів'ян та погодитись відвезти людей до столиці, де вже завтра відбудуться доленосні для усієї України події. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

"Шановні перевізники!

Поки є час, поки є натхнення, поки є Україна незалежною, закликаємо вас не нехтувати бажанням тисяч молодих українців, які творять цю Єврореволюцію, здобуваючи краще майбутнє для кожного!

Ви є великою надією для львів’ян, які очікують від вас рішучості! Не бійтеся тиску, який, без сумніву, на вас чинять. Проявіть громадянську позицію! Відгукніться на прохання щодо перевезення людей до столиці, де вже завтра буде вирішуватись подальша доля нашої неньки-України!

Люди Вам вірять, вони готові стати на Ваш захист! Почуйте нас, прислухайтесь до голосу власного сумління!

Доля України, її майбутнього, нашого з вами майбутнього вирішується зараз Києві! Київ чекає на нас!", – сказав Петро Колодій.

Разом з тим нагадуємо, що Львівська обласна рада гарантувала перевізникам,які відвезуть людей до Києва, – їх не позбавлять ліцензій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ