Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Коломойський придбав частку «Главред-медіа» за 4 млн доларів

Сьогодні відбулась зустріч керівників видань холдингу «Главред-медіа» з одним із акціонерів, Олександром Третьяковим, – повідомила «Телекритика».

Олександр Третьяков повідомив про досягнення домовленостей про продаж ним Ігорю Коломойському своєї частки у холдингу «Главред-Медіа», а також у інших афільованих з ним медіаструктурах, за 4 мільйони доларів США. Додатково покупець частки інвестує в холдинг суму близько 12 мільйонів доларів США для подальшого погашення кредиторської заборгованості, в тому числі по заробітній платі, що виникла в структур холдингу.

 

Також Олександр Третьяков подякував усім керівникам підрозділів холдингу за плідну співпрацю протягом 3-х років та висловив сподівання, що всі видання, що входять до холдингу, будуть продовжувати свій динамічний розвиток.

 

Як ідеться в офіційному повідомленні, заснований у 2007 році холдинг «Главред-Медіа» став одним із безсумнівних лідерів з-поміж українських медіахолдингів, що спеціалізуються на друкованих та онлайнових медіа.

 

Медіа-холдинг за участі видань «Главред-медіа», Українського незалежного інформаційного агентства новин (УНІАН) та «Газеты по-киевски» було створено 3 серпня 2007 року. Акціонером в якості фізичної особи виступив Олександр Третьяков. Юридичну особу представляло  «Видавництво «Прес-центр», серед засновників якого є структури, афілійовані групою «Приват».

 

«Телекритика»  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ