Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Коломойський заявив, що інколи давав поради Зеленському

Український олігарх Ігор Коломойський, який нині проживає в Ізраїлі, заявив, що допомагав Володимиру Зеленському – переможцю виборів президента України – порадами і готовий продовжувати це робити.

Коломойський дав інтерв’ю російському телеканалу НТВ. За його словами, його поради Зеленському не були "масовим явищем", і за останні півроку він давав їх шоумену, який став політиком, "один-два рази". Коломойський зазначив, що готовий "іноді консультувати" майбутнього президента України, але при цьому не шукає місця в його команді.

Опоненти Зеленського стверджували, що той є кандидатом, пов’язаним з Коломойським. Суперник Зеленського на виборах Петро Порошенко прямо називав його "маріонеткою Коломойського". Його прихильники звертали увагу на те, що шоу Зеленського "Вечірній квартал" і серіал "Слуга народу" виходять на телеканалі Коломойського "1+1", а в штабі Зеленського працює колишній юрист олігарха Андрій Богдан. Сам Зеленський стверджує, що у нього тільки ділові стосунки з бізнесменом, а на його політичну діяльність Коломойський не впливає.

Коломойський також заявив, що після офіційного оголошення результатів президентський виборів він повернеться на Україну.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ