Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коли мене вдруге відправляли у відставку, фракція «Батьківщини» у міськраді готувала заяву на мою підтримку, однак не виголосила її — Любомир Буняк

Фракція ВО «Батьківщина» у Львівській міській раді підготувала заяву на підтримку Любомира Буняка, коли його 29 грудня 2005 року вдруге відправили у відставку, однак Іван Денькович в останній момент відмовився виголосити цю заяву на сесії — заявив 13 березня під час прес-конференції колишній міський голова Львова Любомир Буняк. За словами Любомира Буняка, про це йому розповіли члени фракції «Батьківщини». Щоправда, чому саме Іван Денькович відмовився оприлюднити цю заяву, Буняку не відомо.
«Батьківщина», як і всі інші, побоялася заявити про свою позицію. Проте тоді ситуація була іншою, депутати ще не знали, хто з них потрапить у виборчі списки до наступної міської ради, зараз же є дуже багато ображених депутатів, які не отримали місця у жодному списку, тому, як вони себе поведуть, прогнозувати важко. Я вважаю, що зараз не становлю для них жодної загрози”, - зазначив Любомир Буняк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ