Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Коли рахунок був 1:1 австрійці дуже тішились, а потім тішилися ми, - Панькевич

«Після вчорашнього матчу залишилися приємні відчуття. Дуже тішуся від того, що у Львові збірна України знову перемогла. Звичайно ж, дуже шкода, що незважаючи на те, що у Львові збірна жодного разу не програла, все ж на Євро фінальні матчі збірна проведе у Києві та Донецьку», - про це сьогодні, 16 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив Олег Панькевич.

«Сподіваюся, що той дух національного піднесення та патріотизму, який вчора став вирішальним у критичний момент, ширитиметься Україною», - додав Олег Панькевич.

За словами голови Львівської облради, Гімн України у щирому виконанні великого стадіону надав наснаги нашим футболістам, а також у вирішальні, останні хвилини матчу ще раз виконаний Гімн надихнув спортсменів на перемогу.

За словами Олега Панькевича, першу половину матчу він провів разом із уболівальниками на трибунах, а потім, на запрошення австрійської сторони, він пішов у ложу австрійців. Там він поспілкувався із президентом Федерації футболу Австрії Лео Віндтнером та представниками австрійського посольства.

«Коли рахунок був 1:1 австрійці дуже тішились, а потім тішилися ми, адже наша збірна все ж перемогла. Вони сприйняли перемогу нашої збірної без образ, цілком нормально це ж спортивне змагання», - розповів Олег Панькевич про реакцію австрійської сторони на перемогу збірної України.

За його словами, на матчі не були присутні представники уряду, натомість були голови обласних державних адміністрацій, голова Львівської ОДА Михайло Костюк, а також представники місцевого самоврядування західних областей України, зокрема голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ