Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колишні 70 членів ЛОО СПУ ввійшли у «Антикримінальний вибір» після зради Мороза – Роман Карпінський

«Серед членів ЛОО ВГО «Антикримінальний вибір» справді 70 чоловік були у складі Соціалістичної партії України, які вийшли з її лав після переходу Олександра Мороза у склад антикризової коаліції», – повідомив «Гал-info» прес-секретар ЛОО «Вперед, Україно!» Володимир Карпінський.
 За його словами, ці люди не витримали зраду Олександра Мороза, вийшли зі складу Соціалістичної партії і перейшли у ЛОО «Антикримінальний вибір».
«Оприлюднена інформація у так званому прес-релізі не відповідає дійсності, оскільки серед 674 членів ЛОО «Антикримінального вибору» лише 70 осіб були у складі Соцпартії і не підтримали зраду Олександра Мороза. Я є одним із засновників ЛОО ВГО «Антикримінальний вибір» і можу це сміло стверджувати», – зазначив Роман Карпінський.
Під час прес-конференції секретар ЦВК «Вперед, Україно!» Ігор Мамчур зазначив, що всеукраїнський реєстр партії наразі проводиться і остаточних цифр немає, проте «на всеукраїнському партія налічує десь біля 15 тисяч членів, а на Львівщині на обліку партії стоїть 674 особи і 53 перебуває у процесі облікування».
Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції з нагоди 8 річниці партії  голова ЛОО партії Володимир Плотичко, секретар ЦВК «Вперед, Україно!» Ігор Мамчур і секретар ЛОО «Вперед, Україно!» Ігор Коржанівський розповсюдили заяву, підписану прес-службою ЛОО ВУ, де, зокрема, йшлось: «Нещодавно до партії долучились активісти «Антикримінального вибору», які в основній своїй масі є вихідцями зі львівської організації Соціалістичної партії України». Роман Карпінський заперечив таку інформацію і зазначив, що вона не відповідає дійсності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ