Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Колишній "беркутовець" очолить поліцію Львівщини?

Фото з Facebook
Фото з Facebook
1/2
Колишній беркутівець може очолити поліцію Львівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook написала активістка, голови ГО "Варта 700" Наталія Шелестак.

"Кілька днів тому на колегії головний поліціянт України Князєв заявив, що Львів пасе задніх і має низькі показники роботи (як і ще кілька областей) і тому керівники будуть звільнені. Не знаю що саме спонукало пана Князєва до такої заяви, але я кілька днів пробувала отримати інформацію щодо реального стану злочинності в нашій області і можу говорити про те, що така заява, як мінімум, не відповідає дійсності.

Явно є проблеми, але називати роботу області однією з найгірших в Україні - це демотивувати всіх, хто нормально працює, зокрема розшук, який на моє переконання працює добре! Вважаю, що керівник поліції України має пояснити свою заяву.

Тепер щодо призначення нового. Мені повідомили, що днями буде представлено керівником області пана Віконського Василя, який в минулому 14 років прослужив у "Беркуті" і дослужився до заступника командира роти. Під час атестації був рекомендований до звільнення і поновився в поліцію через суд. Далі стрімка кар'єра: очолив управління Хмельницької області, а на сьогодні - йде керівником Львівщини.

Був в АТО. Кілька днів тому Віка Балицька опублікувала допис про те, що екс-беркутовець може очолити Львівщину. І це мало кого здивувало в коментах. Як на мене - це призначення жорсткий тролінг Львівщини. Знаючи відношення львів'ян до "Беркуту" - призначати "беркутовця" керівником - це 80 левел! Але мушу визнати, що відсутність реакції на це зі сторони громадськості та журналістів - теж показник. Ми пробачили "Беркуту" все? Справді? І ще, з перевірених джерел, мені відомо , що це призначення лобіював пан Чеботар.... Той, що вчив Авакова молодшого рюкзаки купувати і про якого пан Пісний кіно знімав. Але досі прокуратура належної оцінки не надала.....Але що мене дивує, коли і Аваков досі міністр...", - написала Наталія Шелестак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ