Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колишній голова Київської ОДА подав до суду на Дубінського

Колишній глава Київської облдержадміністрації Михайло бно-Айріян подав позов про захист честі і гідності проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського.

Про це бно-Айріян написав на своїй сторінці у Facebook, передає Прямий.

"Сьогодні Александр Дубинский в котрий раз зробив невдалу спробу здійснити інформаційний тиск на мене. І розказав усім про справу, яку почало розслідувати ДБР начебто проти мене", - написав він.

Бно-Айріян зазначив, що пост Дубинського випадковим чином співпав з його позовною заявою про захист честі і гідності, яке він подав на нього 25 жовтня вранці до Печерського районного суду. І, звичайно, з поверненням президента в Україні".

"Предмет позову дуже простий - спростувати / довести: що я російський шпигун; що я номінований на посаду Москаленко і Кононенко і отримую від них зарплату..." Поліграф не пропонувати після фарсу, який ми бачили на всю країну, просто прийдіть до суду і покажіть факти", - додав він.

Нагадаємо, під час перевірки на поліграфі заступника голови парламентського комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Олександра Дубінського не було виконано жодної з вимог проведення тестування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ