Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колишній начальник управління Львівської ОДА вибиває з "Динамо" борг 460 тис. грн

Майже півмільйона гривень заплатить фізкультурно – спортивне товариство «Динамо» України підприємству Валерія Потюка, колишнього начальника управління охорони культурної спадщини Львівської обласної держадміністрації. Таке рішення прийняв 18 грудня 2013 року Київський господарський суд, повідомили " Наші гроші. Львів".

З судового рішенні випливає, що в червні 2012 року ТОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн.» уклало з ФСТ «Динамо» угоду на виконання капітального ремонту роздягалень для спортивного комплексу «Динамо» у місті Львові по вулиці Яневій, 10. Роботи проводились за державні кошти на загальну суму 998,2 тис. грн. Підприємство роботи виконало в повному обсязі, а розрахувались з ним лише частково – залишився борг розміром 460,5 тис. грн. З урахуванням пені та штрафних санкцій ця сума у 2013 році становить 473,1 тис. грн. Проте в ході судового засідання, товариство вирішило відмовитись від стягнення штрафних санкцій і погодилось просто на оплату боргу.

ТОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн.» в рівних долях належить Валерію Потюку та Максиму Потюку, члену політичної партії «Фронт змін». На момент виконання державного замовлення від ФСТ «Динамо» Валерій Потюк був чиновником ЛОДА. Він був звільнений в результаті кадрової реформи у серпні 2013 року.

Керівником «Динамо», за даними Єдиного державного реєстру на сьогодні є чинний заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж.

" Наші гроші. Львів"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ