Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Колишнього посадовця облдержадміністрації підозрюють в розтраті коштів на будівництві амбулаторії

Як повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, мова про розтрату бюджетних коштів на понад 280 тис грн під час будівництва амбулаторії на Львівщині.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому тимчасово виконувачу обов’язків начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації за заволодіння бюджетними коштами (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що посадовець, не забезпечивши попередньої перевірки повноти виконання робіт суб’єктом господарювання по об’єкту «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в одному з районів Львівської області у квітні 2020 року, вчинив умисні дії щодо оплати завищеної вартості таких робіт. Таким чином було розтрачено бюджетні кошти в сумі 283 тис грн.

Наразі тривають слідчі дії. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами УСБУ у Львівській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ