Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Команда департаменту з держзакупівель Мінекономіки залишатиметься працювати

Команда департаменту з держзакупівель Мінекономіки залишатиметься працювати в уряді. Про це написав у Facebook Олександр Стародубцев.

Він відзначив, що департамент "абсолютно підтримує, вболіває і переживає за міністра економіки України Айвараса Абромавичуса, його заступників і в першу чергу - нашого керівника Максима Нефьодова".

"Але ми продовжуємо працювати на своїх місцях і проштовхувати одну з небагатьох реформ, які успішно розвиваються в Україні. Ми щиро вважаємо, що без команди Міністра та Макса [Нефьодова] хід нашої реформи може серйозно загальмувати. Це не викликає у нас радості, але ми готові йти до кінця", - написав Олександр Стародубцев.

Про рішення подати у відставку міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус заявив 3 лютого. Головними причинами такого кроку він назвав потужний спротив реформам, нав'язування "сумнівних" кадрових призначень, а також спробу "встановити контроль над грошовими потоками" державних підприємств, які курує його відомство. Пізніше про відставку оголосили і кілька заступників пана Абромавичуса.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ