Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Команда Максимова не здатна розкрити такі злочини, як вбивство Сенчука, Вовчака і Дацка та замах на Федишина — Михайло Курочка

Команда Максимова не здатна розкрити такі злочини, як вбивство Сенчука, Вовчака і Дацка та замах на Федишина, — переконаний екс-начальник міського управління міліції Михайло Курочка, про це він заявив „Гал-info”. Ну думку Курочки, якщо Віталій Максимов та вся його команда вважають себе справжніми офіцерами, вони повинні негайно ж написати заяви на звільнення за власним бажанням.
„Хто зараз працює в міліції? Скажімо, начальник міського управління МВС, начальник УБОЗ області, чи хтось знає цих людей? Олег Попов — головний правоохоронець міста, чи спілкувався він коли-небудь з журналістами, чи проводив прес-конференції? Єдиний - Максимов, якого можна побачити по телебаченню чи прочитати про нього в пресі. Як вони можуть розкривати злочини, якщо вони навіть бояться йти до людей? Звичайно, не можна звинувачувати у всьому правоохоронні органи і говорити, що це керівництво міліції винне в тому, що в області зараз така складна криміногенна ситуація. Проте за час мого перебування на посаді начальника УМВСУ міста було одне нерозкрите замовне вбивство — підприємця Хом’яка, і то там були дуже серйозні докази для розкриття злочину. Я не розумію, чому минуло вже стільки часу, а цю справу так і не розкрили. Що ми маємо зараз? Замах на Полуситка, вбивство Сенчука, вбивство Вовчака, замах на Федишина, сьогодні вбивство Дацка, - і жодна з цих справ не розкрита, — говорить Михайло Курочка. — Коли Максимов прийшов у нашу область, він поміняв чи не всю команду, а там було багато справді професіоналів. Новий начальник обласної міліції привів із собою своїх людей, які не знали Львівщини і досі не знають, тому в нас і є така напружена ситуація”.
Нагадаємо, 15 жовтня 2005 року у Львові вчинили замах на життя заступника начальника зміни Рава-Руської митниці Володимира Полуситка, якого обстріляли поблизу власного помешкання, 29 листопада 2005 року біля Брюховицького кладовища кілер розстріляв екс-голову Львівської ОДА Степана Сенчука, 20 грудня 2005 року підпалили машину начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака, який від отриманих травм 27 грудня помер у лікарні, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина, який йому обійшовся трамвою ноги, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч, і сьогодні, 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, розстріляли директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ