Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Командувачем сил логістики ЗСУ призначено генерал-лейтенанта Олега Вишнівського

Фото Міноборони
Фото Міноборони
Фото Міноборони
Фото Міноборони
Фото Міноборони
Фото Міноборони
1/3
6 липня під час робочої поїздки до Одеської області, Міністр оборони України Степан Полторак призначив нового командувача сил логістики ЗС України генерал-лейтенанта Олега Вишнівського. Про це учора повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

"Це дуже відповідальна посада, тому що це напрямок, на якому потрібно багато що зробити. Генерал-лейтенант Олег Вишнівський має певний досвід виконання завдань як на командних, так і штабних посадах. Він пройшов практично шлях від лейтенанта до генерал-лейтенанта, займаючи різні посади і маючи відповідну підготовку і освіту. Проте, на моє глибоке переконання, головним є не те, що він має відповідну освіту, а те, що має практичний досвід. Він знає, які проблеми є в силах логістики, адже був командувачем ОК «Південь». Людина, яка знає проблеми знизу і теоретично знає, як це зробити. Переконаний, що він точно це зробить", – зазначив Міністр оборони України.

Степан Полторак подякував попередньому командувачу ОК «Південь» генерал-лейтенанту Олегу Вишнівському за високу професійну діяльність і побажав успіхів у подальшому проходженні військової служби на новій посаді.

– Хотів би подякувати вам за те, що ви у важкі часи очолювали ОК «Південь», яке здатне успішно виконувати завдання у районі проведення ООС. Ви багато зробили для того, щоб розширити інфраструктуру і щоб військовослужбовці, які проходять службу у вашому оперативному командуванні, відчували себе комфортно, ви максимально чесно й добросовісно виконували свої завдання, – зауважив глава оборонного відомства. За сумлінну та бездоганну службу генерал-лейтенанта Олега Вишнівського нагороджено цінним подарунком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ