Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команди ЛНУ – серед переможців Міжнародної студентської олімпіади з програмування

Команди Львівського Національного університету ім. Івана Франка – серед переможців Міжнародної студентської олімпіади з програмування «KPI-OPEN 2019».

Команди Львівського національного університету імені Івана Франка посіли призові місця на Чотирнадцятій міжнародній студентській олімпіаді з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «КРІ-OPEN». Інтелектуальні змагання відбулися 1-5 липня 2019 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Блискучий результат продемонстрували відразу дві команди ЛНУ ім. Івана Франка. Зокрема, команда «LNU Jackals», до складу якої увійшли Богдан Пастущак, Данило Мочернюк і Максим Щерба, завоювала друге місце. Чудовий результат показали і Петро Тарнавський, Олег-Андрій Жук та Богдан Чіх, які, об’єднавшись у команду «LNU XXL», посіли третє місце.

Тренером обох команд є Віталій Герасимів.

Окрім дипломів, учасників команд-пережниць нагородили книгами з історії Київського політехнічного інституту і призами від спонсорів – павербанками та колекційними срібними монетами Ощадбанку «День ощадності».

Міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «КРІ-OPEN» є ключовою подією не лише для молодих програмістів з України та Європи, а й для численних IT-компаній, що працюють на теренах нашої держави. Участь в олімпіаді дає можливість молоді підвищити свій професійний рівень, особисто посприяти популяризації інтелектуального розвитку та налагодити контакти зі студентами різних закладів вищої освіти. Олімпіада також передбачала проведення презентації, семінарів і лекцій, де студенти мали шанс отримати практичний досвід та нові знання в IT-індустрії.

Щиро вітаємо представників Львівського національного університету імені Івана Франка із перемогами і бажаємо їм і надалі успішно вирішувати усі задачі на шляху професійного зростання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ