Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команди Львівського інституту сухопутних військ та ВМС – найсильніші з армреслінгу

У Львові завершились всеукраїнські змагання серед військовослужбовців Збройних Сил України з армреслінгу. Загалом у змаганнях брали участь 128 спортсменів, об’єднаних у 16 команд. Для участі у боротьбі за право називатись найсильнішими армспортсменами українського війська вищі військово-навчальні заклади виставили вісім команд. Решта команд представляли Військово-морські сили, Повітряні командування «Південь», «Центр» та «Захід», 6-й, 8-й та 13 армійський корпуси, а також 169-й Навчальний центр Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна» - повідомили у регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Змагання відбувалися в два етапи у п’яти вагових категоріях. Серед військових навчальних закладів у підсумку першого дня лідерами стали господарі змагань – військовослужбовці Львівського інституту Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка». Серед команд видів та з’єднань ЗС України підсумки першого дня в турнірній таблиці виглядають так: на першому місці команда ВМС, далі - команда військових авіаторів ПвК «Центр», треті – армспортсмени 8 армійського корпусу. Другий етап чемпіонату – змагання на правицях. Слід відзначити, що список команд потенційних претендентів на перемогу, які визначились під час першого дня змагань, до фіналу майже не змінився. У результаті, серед військових навчальних закладів перше місце посіли львів’яни, за ними – команда Севастопольського військово-морського інституту імені П.С. Нахімова, третє - армспортсмени ЖВІНАУ. Серед об’єднань та з’єднань ЗС України абсолютними лідерами стали команда Військово-морських сил, на другому місці – Повітряне командування «Центр», на третьому – військовослужбовці 13 армійського корпусу.

У цьому році армспортсмени ЛІСВ разом із цивільними колегами з Львівської політехніки брали участь обласних змагання де зустрічалися з досить серйозними суперниками. «Срібло», яке здобули львівські військові на цих змаганнях, на думку головного арбітра чемпіонату, стало шляхом до «золота» на першості Збройних Сил Україні з армспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ