Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Командир львівського «Беркуту» заявив, що участі у кривавих подіях його бійці не брали. Відео

Командир бригади "Беркут" Львівщини Ростислав Пацеляк повідомив, що його підрозділ був у Києві в якості резерву. Про це він повідомив учора, 20 лютого, на львівському Євромайдані.

Командир львівських "беркутівців" також розповів, що його підрозділ участі у подіях на вул Грушевського в Києві теж не брав. Бойової зброї вони також не мали.

Він також спростував чутки про те, що бійці "Беркуту" отримують величезні преміальні за роботу на акціях протесту в Києві.


Відео Vgolos Vgolos.

Окрім того, Ростислав Пацеляк заявив, що він готовий охороняти громадський порядок у Львові та області разом із активістами Самооборони.

"Я вважаю, що створення загонів самооборони - дуже правильне рішення. Люди побачать, що собою реально являє міліціонер", - прокоментував Ростислав Пацеляк.

Також він звернувся до всіх, хто веде інформаційну війну в Інтернеті, і закликав не звинувачувати у протиправних діях усіх бійців "Беркуту" та не погрожувати їхнім сім'ям.


Відео Vgolos Vgolos.

"Львівський "Беркут" стоїть на стороні свого народу і буде стояти. Ніхто з нас нічого злого не робив. Ми повернулись сюди з чистою совістю", - сказав він. 

Вголос

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ