Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командири патрульної поліції пройшли курс лідерства у Києві

Тижневий навчальний курс, присвячений основам лідерства, успішно завершили ще 23 командири з 21 міста України. Навчання проходить в рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських за сприяння уряду Канади. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Патрульної поліції України.

Привітав патрульних перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy: "Найголовніше те, що ви покращуєте свої навички, досвід, знання у цій сфері. Вдосконалюючи себе, ви вдосконалюєте всіх нас і цим робите патрульну поліцію кращою. Це дуже важливо, що наші канадські партнери й друзі постійно передають свій досвід нашим лідерам, за це ми їм дуже вдячні".

Координатори та тренери курсу мають понад 35 років досвіду роботи у різних підрозділах поліції, у минулому вони суперінтенданти Королівської кінної поліції — це старший радник з поліцейських питань Джоу МакАллістер та старший тренер з поліцейських дисциплін Гарт Паттерсон.

Джоу МакАллістер побажав командирам довгої, успішної та безпечної роботи й не зупинятися на досягнутому.

Також сертифікати про завершення початкового етапу підготовки отримали 4 майбутніх інструктори. Надалі вони вдосконалюватимуть свої тренерські навички, працюючи з канадськими експертами, й потому отримають сертифікати інструкторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ