Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комарницького усунули від процесу підрахунку голосів

Члена лічильної комісії Львівської облради Ігоря Комарницького (фракція БЮТ) рішенням голови ЛОР Мирослава Сеника усунуто від процесу підрахунку голосів, оскільки при голосуванні за проект рішення про внесення змін та доповнень до програми енергозбереження для бюджетної сфери та населення на 2006-8 рр. Ігор Комарницький намагався вплинути на голосування фракції БЮТ під час самого ж підрахунку.

 «Комарницького усунути від процесу підрахунку голосів, він б’є по руках депутатів депутатів від БЮТ і заставляє фракцію не голосувати!» емоційно заявив Мирослав Сеник після голосування про вищезгаданий проект рішення. У наступному підрахунку голосів Комарницький участі не брав.
Депутатський корпус облради після кількох спроб голосування таки відхилив проект рішення про внесення змін та доповнень до програми енергозбереження для бюджетної сфери і населення на 2006-2007 роки. Зміни та доповнення, за словами доповідача Євгена Сухіна (ПППУ) стосувалися впровадження, використання альтернативних джерел опалення у кількох районах Львівської області.
При першому голосуванні за вищезгадане питання фракція БЮТ підтримала цей проект рішення (61 голос), однак фракція ВО «Свободи» засумнівалась у результатах голосування. При переголосуванні частина фракції БЮТ висловилась діаметрально протилежно і відповідно проект рішення не набрав потрібної кількості голосів (53 голоси «за»).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ