Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісар Ради Європи пробуде у Львові до вечора

Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг відвідав російськомовну школу №52 (вул. Гоголя, 7), де зустрівся з начальником головного управління освіти і науки облдержадміністрації Павлом Хобзеєм та директором школи №52 Г.Спіченко. Зустріч відбулася в рамках офіційного візиту Комісара Ради Європи з прав людини до України. Пізніше Томас Хаммарберг має зустріч з Блаженнішим Любомиром Кардиналом Гузаром у Львівській Архієпарахії УГКЦ.
Об 11.00 Хаммарберг має відвідати Львівський історичний музей (пл. Ринок, 6), де зустрінеться з директором історичного музею Богданом Чайковським. Крім того, у Королівській трапезній Львівського історичного музею Хаммаберг зустрінеться з представниками неурядових організацій.
Об 12-й годині запланована зустріч Хаммарберга з начальником Управління МВС України у Львівській області Віталієм Максимовим та начальником відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації УМВС у Львівській області Зеноном Котиком в УМВСУ у Львівській області. Також будуть присутні прокурор Львівської області Анатолій Пришко, начальник управління Державної прикордонної служби у Львівській області Володимир Карась, начальник управління СБУ у Львівській області Володимир Хімей, начальник управління державного департаменту України з питань виконання покарань Львівської області В.Ільницький, керівник апарату облдержадміністрації Олександр Ганущин.
Після обіду Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг має відвідати виправну установу в с. Заклад Миколаївського району Львівської області за участю голови Миколаївської райдержадміністрації, управління Державного департаменту з питань виконання покарань Львівської області, начальника виправної установи В.Кіндрацького. Далі заплановано відвідання психіатричної лікарні у с. Заклад за участю голови Миколаївської райдержадміністрації Кіндрацького та головного лікаря психіатричної лікарні у с. Заклад С. Гейшева.
О 17 годині Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг відвідає Львівський СІЗО
На 18.40 заплановано підбиття підсумків візиту в залі офіційних делегацій Львівської залізниці за участю голови ЛОДА Петра Олійника, міського голови Андрія Садового, керівника апарату ЛОДА Олександра Ганущина  та інших офіційних осіб
О 19.52 комісар має від’їхати зі Львова до Одеси потягом №26.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ