Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Комісія із земельних питань винесе на розгляд ЛОР проекти рішень про виділення земельних ділянок під пошук та видобування газу

Комісія із земельних питань, головою котрої є Ярослав Янишин, винесе на розгляд чергової сесії Львівської обласної ради проекти рішень про виділення земельної ділянки  ТзОВ "Трубопласт" під будівництво об’єкту "Підключення свердловини Зарічанського газового родовища" у Стрийському районі. Підприємство проводитиме тут дослідницько-пошукові роботи. Планується добувати 600-900 кубометрів газу щомісяця. За попередніми підрахунками, свердловина працюватиме 20 років. Нове родовище газу можна буде ввести в експлуатацію вже в цьому кварталі.
За рішенням депутатів, земельні ділянки під будівництво експлуатаційних і пошукових свердловин нафти і газу буде виділено також і в Старосамбірському районі для НГВУ "Бориславнафтогаз" ВАТ "Укрнафта".
До порядку денного наступного сесійного засідання також буде включено питання про погодження меж паркових зон м. Львова (парк ім. Івана Франка, "Студентів" та "Залізна вода"). Також комісія із земельних питань рекомендуватиме депутатам звільнити підприємства Самбірської виховної колонії від сплати у 2006 році земельного податку в місцевий  бюджет – на суму 17 тисяч гривень. Про це повідомила Леся Мірошник, керівник прес-служби Львівської облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ