Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія катехизації та євангелізації Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ організувала реколекції для вчителів християнської етики

В рамках святкування Року захисту духовного світу дитини Комісія катехизації та євангелізації Самбірсько-Дрогобицької єпархії організувала реколекції для вчителів християнської етики, які в безпосередній спосіб спілкуються з дітьми в школі та займаються їх вихованням, через власний приклад та викладення основ християнської етики. Про це повідомив прес-секретаріат глави УГКЦ з посиланням на прес-службу Самбірсько-Дрогобицької єпархії.
Реколекції проходили в Управлінні Самбірсько-Дрогобицької єпархії в м. Трускавець 10-11 квітня 2006 р. Їх проводив голова комісії катехизації та євангелізації СДЄ о. Микола Витівський. На реколекціях були присутні 70 вчителів християнської етики з Дрогобицького, Мостиського, Сколівського районів Львівщини.
«Наша Комісія двічі на рік проводить подібні реколекції і в нашій єпархії вони вже стали певною традицією, — розповів о. Микола Витівський. — Цьогорічні реколекції в період Великого посту я побудував на картині Рембрандта «Повернення блудного сина», щоб сфокусувати всю увагу присутніх на тему відносин у сім'ї та захисту духовного світу дитини, який є дуже тендітний і потребує уваги та розуміння. Важливість цих реколекцій в тому, що вони проводилися саме для вчителів, які в своїй щоденній практиці стикаються з вихованням і прищепленням кожній дитині тих вартостей, які несе в собі християнство. Тому зрозуміння важливості збереження духовного світу дитини для вчителів є в особливий спосіб актуально».
Наступні реколекції, на цей раз для катихитів, які працюють при парафіяльних недільних школах, Комісія планує проводити восени 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ