Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія охорони здоров’я просить Цимбалюка не звільняти начальника ГУОЗ ЛОДА Сергія Федоренка

Комісія з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради звернулася до голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка з проханням не звільняти з посади начальника Головного управління охорони здоров’я Сергія Федоренка. Цю інформацію Гал-інфо підтвердив голова комісії Богдан Чечотка.

«Комісія одноголосно ухвалила заяву, і сьогодні я намагатимусь потрапити на прийом до голови ОДА, щоб передати її», – сказав Богдан Чечотка.

Сергій Федоренко, нагадаємо, у коментарі Гал-інфо повідомив, що написав заяву на звільнення за власним бажанням. Тому, каже голова комісії, суть прохання до голови ОДА полягає в тому, щоб, можливо, він наразі не поспішав з ухваленням рішення.

«Ми знаємо, що він (Сергій Федоренко ) іде з посади добровільно, на нього не тиснули. Однак, до комісії звернулися дуже багато людей, які висловили жаль з цього приводу. Я не пригадую, випадку, щоб так жалкували за начальником управління. Я сам як його підлеглий можу сказати, що у нас була конструктивна співпраця, не зважаючи на різну партійну приналежність. У медицині політики не було. Тому ми вирішили засвідчити нашу позицію губернатору», – сказав Богдан Чечотка.

Відтак, додав він, голова ОДА може дослухатися до звернення комісії і відхилити заяву Сергія Федоренка. Однак тоді все залежатиме від самого начальника управління. Адже, за законом, повторна заява мусить бути задоволена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ