Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Комісія природокористування і охорони довкілля Львівської міськради вимагає розслідування підстав будівництва у Львові 15-ти бензозаправок

Комісія природокористування і охорони довкілля Львівської міськради апелювала до Андрія Садового, щоб він звернувся до Генеральної прокуратури та УМВС України про розслідування підстав будівництва 15-ти бензозаправок у Львові компанією „Західна нафтова група”.
Як повідомила голова комісії Віра Лясковська, ухвалою сесії ЛМР у 2000 році було виділено п’ять земельних ділянок в різних частинах Львова під будівництво офісів та магазинів. Ці ділянки були продані на конкурсній основі. У 2005 ж році, як повідомила „Гал-іnfо” Віра Лясковська, приватна фірма „Галицькі справи” перевела на рахунок ЛМР невідомо за що понад 1 млн грн. Ця фірма замовила містобудівельне обґрунтування інституту „Містопроект”, а потім перепродала ці ділянки СП „Західна нафтова група”. Коли це підприємство звернулося до міськради за дозволами на будівництво заправок, виявилося, що у 2005 році хтось підробив додаток ухвали ЛМР за 2000 рік про продаж цих земельних ділянок і дописав у них ще 15 ділянок, які взагалі передані в оренду або є в чиємусь користуванні.
„Встановити винних, я думаю, буде дуже легко. Я вже знаю, хто підробив додатки ухвали. Це – один з працівників управління земельних ресурсів, однак назвати прізвище цієї людини повинна СБУ”, – наголосила Віра Лясковська.
Щоб подібних ситуацій не виникало в майбутньому, вона ініціюватиме, щоб додатки до ухвал друкувалися на тому аркуші паперу, що й ухвали. В такий спосіб підробити їх буде значно важче.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ