Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія з освіти Львівської облради одноголосно підтримала скликання позачергової сесії по Табачнику

Комісія обласної ради з питань освіти та науки одноголосно підтримала ініціативу голови обласної ради скликати позачергову сесію, – повідомила прес-служба Львівської облради.

 

Відповідне рішення комісія ухвалила під час засідання учора, 15 березня.

 

Комісія розглянула звернення Львівського  відділення конгресу української інтелігенції до Генпрокуратури, СБУ, голови Верховної Ради, а також до всіх громадян України та відкрите звернення громадськості Львівщини до Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад, українського народу та одноголосно підтримала ініціативу голови обласної ради скликати позачергову сесію та звернутися до Президента України та Верховної Ради України з вимогою звільнити Дмитра Табачника з посади міністра освіти.

 

Депутати також заслухали інформацію начальника головного управління освіти і науки Павла Хобзея про використання коштів обласного бюджету 2009 рік в галузі освіти. Із передбачених коштів освітяни отримали лише 98%. Недофінансування викликане затримкою перерахунків коштів казначейством наприкінці року. Зауважень до інформації у депутатів не було. Також комісія погодила план заходів на виконання в II кварталі 2010 р. Програми розвитку освіти Львівщини на 2009-2012 роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ