Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Комісія з порятунку «Львівтеплоенерго» вийшла з нелегального становища

Завтра, 5 січня, має відбутися перше засідання комісії, яка покликана вивчити ситуацію, що склалася на «Львівтеполоенерго», - повідомив Олег Бас, депутат Львівської міської ради, голова фракції партії «Реформи і порядок».

 

«Минулого тижня я надіслав керівництву «Львівтеплоенерго» запит, прохаючи його надати мені документи, пов’язані із реорганізацією цього підприємства. Відповіді наразі нема. Проте є й позитивна новина – минулої п’ятниці була, нарешті, підписана ухвала про утворення комісії, котра вивчатиме ситуацію на «Львівтеплоенерго». Маю надію, що завтра ми, нарешті, зберемось і приступимо до роботи», - зазначив Олег Бас.

 

Депутат також висловив сподівання, що на першому засіданні комісії буде можливість ознайомитись із документами, пов’язаними із діяльністю «Львівтеплоенерго», оскільки персональні запити були направлені ще до нового року.

 

«Загалом же, на моє переконання, до цього питання слід підходити комплексно. Треба ознайомитись і з планом реорганізації цього ЛКП, з його фінансового-господарською діяльністю, тарифами, впровадженням альтернативних джерел тепла, поточними ремонтами та планами капітальних ремонтів для забезпечення якісних послуг опалення та цілодобового гарячого водопостачання», - наголосив Олег Бас.

 

Нагадаємо, що напередодні новий директор «Львівтеплоенерго» Ігор Іванів оголосив на підприємстві реорганізацію. Це викликало хвилю протесту з боку трудового колективу. Люди, остерігаючись, що під виглядом реорганізації буде скорочено штат, зажадали звільнити з посади Ігоря Іваніва.

 

Додамо, що попередника Ігоря Іваніва Богдана Кота також було призначено не без скандалу. Тоді було звільнено Ігоря Марчака.  

 

 

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради повідомив представник колективу, який не назвався

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ