Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія з питань культури ЛОР затвердила фінансування культурних заходів до Євро-2012 і створила вуличний театр

Постійна комісія з питань культури Львівської обласної ради затвердила фінансування заходів управління культури і туризму ЛОДА на 2008 рік у рамках підготовки до проведення Євро-2012. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Львівської обласної рад.
Водночас комісія відправила на доопрацювання план заходів у галузі культури на 2008 рік. Також депутати розглянули проект Концепції розвитку галузі культури на 2008 рік. Підтримавши Концепцію в цілому, депутати внесли низку зауважень та пропозицій. Управління культури повинне до березня доопрацювати проект Концепції і повторно подати її на розгляд депутатів.
Відреагувала комісія на пропозицію депутата Ярослава Федоришина, який запропонував створити Львівський обласний вуличний театр. Депутати в цілому підтримали таку ініціативу і запропонували включити виступи вуличного театру в заходи обласної ради та передбачити кошти на реалізацію цього проекту без створення комунального підприємства. А через рік, проаналізувавши діяльність вуличного театру, повернутися до розгляду цього питання.
Комісія також заслухала звіт про виконання програми поповнення бібліотечних фондів на 2007 рік та затвердила його.
Також комісія розглянула ситуацію навколо музеїв у Львівській області. Для систематизації роботи в цій сфері депутати вирішили сформувати Обласну музейну програму і доручили заступникові голови ЛОДА Тарасу Батенку провести з цього приводу нараду для напрацювання пропозицій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ