Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісію облради з питань дотримання законності не допускають до вирішення житлових та майнових питань — Пилип Пилипенко

Комісію облради з питань дотримання законності та військових проблем у Львівській області не допускають до вирішення житлових та майнових питань — стверджує голова цієї комісії, член фракції ВО „Свобода” в ЛОР Пилип Пилипенко, про це він заявив сьогодні, 27 грудня, на засіданні Львівського прес-клубу реформ.

Так, за його словами, від початку цієї каденції в комісію з питань законності не надходило для аналізу жодного майнового чи земельного рішення Львівської обласної ради. Більше того, навіть протести прокурора до комісії з питань дотримання законності та військових проблем не надходять, у той час як саме вона мала б аналізувати рішення ЛОР, на які винесено протести. Натомість, як повідомив Пилип Пилипенко, цій комісії дають аналізувати рішення облради про присудження якихось премій або ж про звільнення з роботи когось із працівників ЛОР.
„Комісія облради з питань дотримання законності та військових проблем Львівщини — це єдина комісія, яку очолюють представники ВО „Свобода” як опозиційної сили у Львівській обласній раді. І  зараз багато зацікавлених сил хочуть відсторонити нас від вирішення усіх найважливіших справ”, — переконаний Пилип Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ