Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Комітет підприємців Львівщини ініціює створення дорадчого громадського органу при голові Львівської облдержадміністрації

Комітет підприємців Львівщини ініціює створення дорадчого громадського органу при голові Львівської облдержадміністрації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Комітету підприємців Львівщини.
Нещодавно відбулась робоча зустріч членів Комітету підприємців Львівщини з головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником. У результаті зустрічі було досягнуто домовленості про формування при голові ЛОДА Координаційної ради з питань підприємництва. „З метою пришвидшення початку діяльності цього органу фахівцями Комітет підприємців Львівщини було розроблено проект Положення про Координаційну Раду, який сьогодні, 2 листопада  зранку був направлений на поштову скриньку Львівській обласній держадміністрації”, – йдеться у повідомленні.
 Основною метою створення цього громадського органу Комітет підприємців Львівщини вважає інформування голови ЛОДА про справжню ситуацію зі станом підприємництва в регіоні.
„КПЛ не має наміру керувати чи якось впливати на діяльність цього громадського органу. Ми за те, щоб Петро Олійник особисто вибирав тих осіб, які увійдуть до складу Координаційної ради з питань підприємництва. Вибирав тих, хто не боїться власних думок, ідей та переконань. КПЛ відомо, що при голові ЛОДА існує ряд інших громадських органів. Серед них є і Координаційно-дорадча рада з питань підприємництва. Проте, на думку членів КПЛ, дана структура має бути замінена новою громадською ініціативою, в основі якої є правда”, - йдеться в повідомленні КПЛ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ