Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комітет виборців зафіксував на Львівщині спробу підкупу членів ДВК

До комітету виборців України у Львівській області надійшла інформація про спроби підкупу членів дільничної виборчої комісії. Про це сьогодні, 3 лютого, повідомила виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.

 

За її словами, це не були масові випадки, порушення зафіксували лише на одній дільниці в одному з виборчих округів. Йшлося про те, аби член комісії не поставив свого підпису на виборчому бюлетені. За це йому пропонувалася винагорода від 200 до 1 000 гривень.

 

«Я не знаю, навіщо це було потрібно представникам кандидата. Можливо, хотіли влаштувати якусь провокацію. Це дивно, адже йшлося всього лишень про 30 бюлетенів», – каже Оксана Дащаківська.

 

Вона також попередила виборців, аби ті звертали увагу на наявність підпису члена виборчої комісії у бюлетенів, адже в разі його відсутності бюлетень вважатиметься не дійсним.

 

Водночас заступник голови ЛОО партії «Батьківщина» Андрій Болкун зауважив, що саме через відсутність підписів членів ДВК були визнані недійсними вибори на двох виборчих дільницях у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ