Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанії, що халатно ремонтували львівські дороги, на судове засідання не з’явилися

Представники компаній, проти яких порушили судові справи за несвоєчасне виконання робіт з ремонту вулиць міста, вже двічі не з’явилися на судові слухання. Про це у коментарі „Гал-info” розповів заступник начальника житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Анатолій Берткевич. „Слухання мали відбутися уже двічі, але представники фірм, проти яких порушено справу, не з’явилися, тому їх було перенесено”, - сказав Анатолій Берткевич.
Водночас адвокат департаменту ЖКГ Віктор Кубрак відмовився коментувати ситуацію. „Я не можу нічого говорити про цю справу без відповідної вказівки керівництва департаменту”, - сказав Віктор Кубрак.
Нагадаємо, що Львівська міська рада подала до суду на трьох підрядників, які ремонтували дороги у минулому році - ТзОВ «Укрспецтехнології», яке ремонтувало вулицю І. Франка, проїзд Крива Липа та вул. Ужгородську, ТзОВ «Міор-ЛВ», яке працювало на вул. Ярослава Мудрого та вул. Шпитальній та за неякісний ремонт на вул. Скорини ДП «Константа-Захід». Три справи перебувають у Господарському суді Львівської області, а три – у Господарському суді м. Києва. Міська влада вимагає компенсувати завдані збитки та сплатити штрафні санкції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ