Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Компанії з США, Нідерландів, Кореї та Індії зацікавлені розробляти програмне забезпечення на Львівщині

2-6 березня у німецькому місті Ганновер відбулася міжнародна технологічна виставка цифрових технологій та телекомунікаційних рішень CeBIT, яка щороку збирає розробників, користувачів, покупців та продавців інформаційно-комунікаційних технологій. Єдиним представником львівського регіону на виставці була Львівська агенція із залучення інвестицій «ЛьвівІнвест», – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

На цьогорічні виставці були представлені останні розробки та новинки у сфері телекомунікаційних технологій та бізнес-процесів. Цільовою аудиторією виставки стали безпосередні користувачі сектору, представники компаній-виробників, роздрібної та оптової торгівлі, сфери послуг.

 

«Цьогорічний CeBIT пропонував цілу платформу, де можна побачити та порівняти головні тренди галузі телекомунікаційних технологій, презентацію нових продуктів та інші технічні рішення і новації у сфері телекомунікацій. На виставці були представлені в основному європейські компанії-розробники техніки та програмного забезпечення, також були присутні компанії із Америки, Кореї, Тайваню. Варто зазначити, що низка компаній виявила зацікавлення до розширення своєї діяльності у Центрально-Східній Європі, а відтак зацікавлювались Львівською областю», - розповів директор агенції, віце-президент Всеукраїнської асоціації фахівців із залучення інвестицій «ПроІнвест» Руслан Свірський.

 

За його словами, згідно із результатами переговорів із учасниками виставки, близько двох десятків міжнародних компаній виявили безпосереднє зацікавлення та інтерес щодо потенційного відкриття на Львівщині власних представництв чи започаткування виробництва у нашому регіоні.

 

Зокрема, йдеться про компанії з США, Нідерландів, Кореї та Індії, які спеціалізуються на виготовленні серверних машин та мікросхем, а також на розробці програмного забезпечення тощо. «Важливо зазначити, що вже у квітні представники кількох з цих компаній приїдуть до Львова для проведення попередніх переговорів», - резюмував Руслан Свірський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ